Titta Halloran

IMG_1668

“Titta on reissumme “huvitoimikunta” ja hän vastaa matkasuunnitelmien ideoimisesta ja matkajärjestelyistä. Titta on matkailu- ja palvelualan ammattilainen sekä asiantuntija markkinointiviestinnän tehtävissä. Hän rakastaa kirjoittamista ja hänen mielikuvituksensa laukkaa lujaa aina uusia ideoita tuottaen. Titta on intohimoinen seikkailija ja urheilija. Titalla on positiivinen asenne ja iloinen hymy.”

DSC02167

”Vuosien aikana kotikuntani on vaihdellut niin Suomessa kuin ulkomaillakin tasaiseen tahtiin, mutta viime vuodet olen asunut Helsingissä. Omaan positiivisen elämänasenteen ja janoan uusia kokemuksia. Annan hyvän kiertää ja seuraan merkkejä. Matkakärpänen puraisi minua kymmenvuotiaana, kun ensimmäisen kerran pääsin ulkomaanmatkalle Eurooppaan. Siitä lähtien olen käyttänyt kaikki ylimääräiset rahani matkailuun. Unelmani on tehdä luovia töitä markkinointiviestinnän työtehtävissä ja nyt ikilomalla aion kehittää osaamistani sisällön tuottamisen, valokuvauksen ja viestinnän parissa.”

Ikimuistoisin seikkailu:

Kahden päivän vuorikiipeilymatka Borneon kuumassa ja kosteassa ilmastossa – jopa aurinkolasit vettyivät. 😀 Kiipeilyn loppuhuipennus tapahtui hyytävässä vesisateessa keskellä yötä vuoren huipulla. Mount Kinabalun huipulle nouseminen oli upea kokemus ja sateen jälkeisen aamuauringon ensimmäisten säteiden ihailu 4000 metrin korkeudessa oli kerrassaan kaunista! (Alempi kuva otettu ensimmäisen päivän vaellukselta.)

2014-01-11 09.41.42

Mielenkiintoisin matkakohde:

Australia, koska siellä riittää tekemistä ja näkemistä PALJON. Yksi kohokohta Australian reissulla oli vierailu Fraser Islandin hiekkasaarella, jossa dingot juoksivat vapaina, valkohait vaanivat rannalla ja järvien vesi oli kristallin kirkasta. Ajoimme nelivetojeepillä saaren päästä päähän nauttien upeista maisemista ja mielenkiintoisista aborginaalitarinoista.

DSC00046

Olen matkustanut:

22 maassa

DSC00924

Ikilomalla haluaisin:

  • Oppia purjehtimaan
  • Joogata rannalla aamuauringon noustessa
  • Vaeltaa Himalajalla
  • Opiskella vähintään yhtä uutta kieltä
  • Tehdä vapaaehtoistyötä

20140107_174721

Thomas Halloran