paje zanzibar IKILOMALLA VLOG

Paje – Leijalautailijan rantaparatiisi 🏄 Paje – Kite surfer’s paradise

Se tunne kun paljaiden varpaiden alla ei enää rapisekkaan hiekka, kun ruoan saa syödä haarukalla ja kun vessassa on pönttö.

Teki mieli tuulettaa todella villisti!

Ja niin teimme! Seitsemän päivän kyläyhteisöelämän jälkeen tuntui ihanalta rentoutua Sansibarin valkoisilla hiekkarannoilla ja nauttia hurjapäiden viihdyttävistä tempuista turkoosin aallokon seassa.

The feeling when small grains of sand aren’t crumbling from the bottom of your feet, when your able to eat your food with a fork and when you can sit on a toilet.

We felt like going bonkers!

And so we did! After seven days if village community life it felt so nice to just relax on white sand beaches and to watch kite surfers crazy aerial acrobatic stunts in the turquoise ocean waves.

paje-3

Linnani on kotini

Hostimme virkaa hoiti iloinen italialainen nainen Sylvia, joka on nautiskellut tästä trooppisen Sansibarin sykkeestä jo viimeiset kuusi vuotta.

Hänen Airbnb kotinsa sijaitsee vaaleanpunaisten muurien suojassa, aivan kävelymatkan päästä Pajen upeasta rannasta. Taloa vartioivat iso soturikissa ja musta koira. Annamme isot suositukset tälle majapaikalle!

This house is our castle

Our host in Paje was a happy Italian lady Sylvia who has been enjoying the rhythm of Zanzibarian life for the last six years.

Her Airbnb home is located under the protection of a pink wall just a walking distance from Paje beach. A soldier cat and a black dog are guarding the house. We will give big recommendations for this place!

It's worth waking up before the sunrise, especially when the reward is this big. 🌅 Good morning world! 📍🌍 Paje - Zanzibar - - - Ennen auringonnousua herääminen kannattaa, etenkin silloin kun palkinto on näin suuri. :sun

Paje ja leijalautailu

Täällä Pajessa jengi ratsastaa vedessä lumilaudan näköisillä läpysköillä samalla kun taivaalla liitävä valtavat leijat vetävät heitä eteenpäin hurjaa vauhtia.

Tämä hurjapäiden laji tunnetaan nimellä kite surfing.

Meille Paje oli täydellinen viikon hengähdystauko ennen seuraavan kyläyhteisöperheen luokse muuttamista.

Paje and kite surfing

Here in Paje people are riding waves with a snowboard like board while a huge kite pulls them forward and up in the air with great speed.

This extreme sport is known as kite surfing.

For us Paje was a perfect destination to relax for a week before heading off to the next exciting village community family.

KATSO VLOG VIDEO | WATCH VLOG VIDEO

IKILOMALLA?

Ikilomalla on seikkailijapariskunnan reissutarina ja matkablogi. Hyppäsimme pois rottarallista syksyllä 2015 ja lähdimme elämämme suurimmalle matkalle, ikilomalle.

Tervetuloa mukaamme ikilomalle! Seuraa reissuamme Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Periscopessa, Snapchatissa ja YouTubessa.

IKILOMALLA?

Ikilomalla is a journey of a lifetime hosted by a Finnish couple. We quit our rat race on autumn 2015 and left on the biggest adventure of our lives, IKILOMALLA (“Forever vacation”).

Welcome aboard our IKILOMALLA! Follow our journey on FacebookInstagram, Twitter, Periscope, Snapchat and YouTube.

paje zanzibar IKILOMALLA VLOG

5 TYKKÄÄ TÄSTÄ | LIKE THIS
Kiitos teidän, nämä pojat ovat nyt koulussa | Thanks to you, these boys are now in school
Asuimme resortin muurien ulkopuolella, We lived outside of the walls of resorts
Jaa kavereillesi / Share with friends:
2 Comments
 1. Taas on tuttu paikka! Paje oli kyllä aikas upea, ja toi kristallinen vesi, ah! <3 Ja haha, voin kuvitella kuinka luksukselta oikea vessanpönttö on tuntunut kyykkyversion jälkeen, ja suihku myös. Mäkin olin Sambiassa ihan fiiliksissä suihkuista ja vessoista jouduttuani asumaan bucket showerin ja kyykkykuivakäymälän kanssa 😀 Mutta tommonen posliininen kyykkyvessakaan tuskin on Sansilla kovin yleinen! Tai ainakin kaikki paikallisten vessat missä mä kävin oli ihan vaan niitä reikiä betonilattiassa ilman tollastakaan laaria. Vessat, paras puheenaihe!

  Reply
  1
  • Vessoista ei usein kirjoiteta kovinkaan tarkasti matkaoppaissa ja tarinoissa, mutta meistä se on “tärkeä” aihe ihan päivittäisen matkustuskokemuksen takia. 😀 Me ollaan siis tähän mennessä käytetty kohtuullisen luksusvessoja,kun on posliinit ja kaikki. 😀 hahaha! Hauska kuulla!

   Bucket shower on itseasiassa toimivampi suihku ihan täällä Sansilla. Vesi tulee suihkusta (jos sellainen on) niin säälittävän pienellä paineella, että nopeammin peseytyy ämpäriä käyttäen. 😀

   Yllättävän nopeasti ollaan kyllä sopeuduttu aina niihin puitteisiin, mitkä missäkin majapaikassa on tarjolla. Seuraavaksi me aiotaan suunnata kohti Pemba saarta, jossa asutaan jonkun paikallisen perheen luona. Saas nähdä mitä siellä on meitä vastassa. 😉

   Titta ja Thomas

   Reply
   1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *