delfiiniuinti IKILOMALLA dolphin swim kizimkazi

Delfiiniuinti Sansibarilla 🐬 Dolphin swim in Zanzibar

🐬The village of Kizimkazi in Zanzibar is famous for its dolphins. This morning we woke up before the golden sunrise and did a boat trip with one of the boats in the picture. We had an amazing morning swim with adorable dolphins.  A huge group of

Delfiiniuinti

Ennen auringonnousua herääminen kannattaa, etenkin silloin kun palkinto on näin suuri. Meitä ilahdutti, jännitti ja pelotti samaan aikaan, emmekä meinanneet uskoa silmiämme!

Villidelfiinejä!

Dolphin swim

It’s worth waking up before the sunrise, especially when the reward is this big. We were happy, excited and scared all at the same time. We couldn’t believe our eyes!

Wild dolphins!

IKILOMALLA-postaus_syyskuu-2016_2

IKILOMALLA-postaus_syyskuu-2016_4

Kizimkazin kylä on tunnettu suloisista delfiineistään. Valtava parvi delfiinejä sukelteli leikkisästi joka puolella ympärillämme ja ne pomppivat turkoosissa aallokossa iloisesti äänellen. Muutamat delfiinit innostuivat kuhertelemaan keskenään aivan nenämme edessä.

Meillä kävi tuuri, sillä olimme aamun ensimmäiset delfiinibongarit ja saimme uida näiden mahtavien otusten kanssa ihan keskenämme.

Olemme vieläkin ihan täpinöissämme tästä huikeasta kokemuksesta!

The village of Kizimkazi is famous for its cute dolphins. A huge group of dolphins were swimming happily everywhere around us and they were jumping in waves and making playful voices. A few dolphins were making love right in front of us.

We were very lucky because we were the first dolphin swimmers of this morning and we got to swim with these beauties in private. It was just the two of us and the dolphins.

We are still so excited about this amazing experience.

IKILOMALLA-postaus_syyskuu-2016_6

delfiiniuinti IKILOMALLA matkablogi Sansibar

 

Delfiiniuinti -retken jälkeen Titta sai uuden afrikkalaisen hiustyylin, harjoittelimme lattialla syömistä perheen kanssa, nyrkkipyykkasimme, kokkasimme savimajakeittiössä ruokaa oudosta juureksesta ja opetimme lapsille Afrikantähden etsimistä.

Perheen tavat alkoivat pikkuhiljaa tuntua jo kotoisilta eikä kylpyhuoneen käyttökään enää pelottanut samalla tavalla kuin ensimmäisenä päivänä.

Tämä video on kuvattu kolmantena päivänämme kyläyhteisöperheen kotona asuessamme.

After our morning swim with the dolphins Titta got a new African hair style, we practiced eating on the floor with the family, Titta hand-washed our laundry, we cooked lunch and dinner out of a weird root in our clay kitchen and we taught the kids how to search for the star of Africa.

This families routines started growing on us and we weren’t afraid using the toilet and shower like we were on our first day.

This short vlog is filmed on our third day in this village community while living with this family.

KATSO VLOG VIDEO | WATCH VLOG VIDEO

 

Kyläyhteisön luokse pääsee asumaan Duara Travelsin kautta.
You are able to make your own experiences with this village community through Duara Travels.

IKILOMALLA-postaus_syyskuu-2016_7

IKILOMALLA?

Ikilomalla on seikkailijapariskunnan reissutarina ja matkablogi. Hyppäsimme pois rottarallista syksyllä 2015 ja lähdimme elämämme suurimmalle matkalle, ikilomalle.

Tervetuloa mukaamme ikilomalle! Seuraa reissuamme Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Periscopessa, Snapchatissa ja YouTubessa.

IKILOMALLA?

Ikilomalla is a journey of a lifetime hosted by a Finnish couple. We quit our rat race on autumn 2015 and left on the biggest adventure of our lives, IKILOMALLA (“Forever vacation”).

Welcome aboard our IKILOMALLA! Follow our journey on FacebookInstagram, Twitter, Periscope, Snapchat and YouTube.

2 TYKKÄÄ TÄSTÄ | LIKE THIS
Me matkustamme kuten paikalliset elävät, We travel the way locals live
Kalastajan työpäivä Sansibarilla 🐠 A fisherman's work day in Zanzibar
Jaa kavereillesi / Share with friends:
8 Comments
 1. Sansibar kyllä menisi, niin moni kehunut! Varmaan aikamoinen kokemus uida villidelfiinien kanssa.

  Pssst! Teille on mun blogissa blogipalkinto!

  Reply
  1
 2. Mun haaveena on pitkään ollut villidelfiinien kanssa uiminen, ja muisin nyt tämän postauksen, kun reissu Tansaniaan lähestyy! Vaikuttaa todella hyvältä, koitteko että tuo reissu oli toteutettu eettisesti? 🙂 Onko turisteja paljon kerrallaan samassa paikkaa, sitten varhaisen aamun jälkeen, ja uivatko delfiinit tuolla ilman mitään houkuttelua? Ja muistatteko hintaa tälle? 🙂
  Ihanaa ikiloman jatkoa.

  Reply
  2
  • Moikka Kati,

   Me olimme paikalla heti auringon noustessa, jolloin turisteja ei ollut ollenkaan. Delfiinit uivat täällä ilman mitään houkuttelua joka päivä, niitä ei meidän kuulemamme mukaan ruokita laisinkaan. Meidän kokemuksemme oli erittäin eettinen ja delfiineistä näki, että ne olivat onnellisia ja kun ne jopa kuhertelivat keskenään aivan nenämme edessä. Niitä ei ollenkaan haitannut, että pari kaksijalkaista uiskenteli heidän kanssaan. 😀

   Meidän lähtiessämme pois, paikalle saapui kuitenkin useampia veneitä ja satamassa näimme, että lisää oli tulossa. Voi siis olla, että myöhempänä ajankohtana paikalla on liikaa turisteja.Ruuhka-aikana veneillä saatetaan mennään liian lähelle delfiinejä, koska mitään rajoituksia alueella ei ole (toisin kuin esimerkiksi Uudessa-Seelannissa). Delfiinit kuitenkin varmaan uivat toisille vesille, jos meno menee liian villiksi. Eikä siellä varmaan olisi kiva uida turistinkaan näkökulmasta, jos ihmisiä on liikaa.

   Reissu maksoi 20 dollaria / henkilö ja veneessä olimme vain me kaksi sekä kaksi host perheemme lasta, jotka otimme mukaan veneajelulle.

   Tansania, Sansibar ja Kizimkazi ovat ihania! Toivotamme sulle mahtavaa lomaa! <3

   t. Titta ja Thomas

   Reply
   2
 3. LOISTOIDEA! Palataan asiaan…
  😀

  Reply
  3
 4. Miten ihanaa olisi kokea kaikki tuo..niiiiin mahtavia kuvia ja videoita ja kertomuksia..oikastaan voinkin sanoa olevani mukana…Tunnen kakki upeat jutut todella elävästi. Olisi ihan katsoa koko reissu putkeen..TODELLA kivaa katseltavaa ja luettavaa.

  Reply
  4
  • Kiitos Siru! <3 Voidaan pitää leffailta näiden parissa sitten kun tullaan takaisin. 😉 IKILOMALLA maratoni. 😀

   Thomas ja Titta

   Reply
   4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *